Despre noi

Credăm cu tărie în poveștile cu final fericit chiar și atunci când speranța tinde să nu mai existe. Ne plac provocările, sfidăm imposibilul și ne implicăm cu devotament, responsabilitate și seriozitate în proiectele noastre. Ne înconjurăm de oameni care încearcă să schimbe lucrurile în bine, să inoveze, să inspire. Identificăm nevoile oamenilor și le rezolvăm eficient, iar la final aducem zâmbetul pe fața lor.


Luptăm pentru a da încredere și speranță fiecărui om care are nevoie de sprijin și vrea o schimbare în viața sa, venind în ajutorul lor cu următoarele activități:
* Furnizarea de servicii educaționale, culturale, economice pentru diverse categorii de persoane, aflate în situații de risc social (copii cu dizabilități, persoane cu handicap, persoane vârstnice, copii cu părinți plecați la muncă în străinătate, familii aflate în dificultate (familii monoparentale) și familii în care există violență domestică sau abuzuri, eliminând astfel forme ale excluziunii sociale;
Îmbunătățirea calității educației;

* Dezvoltarea și furnizarea de servicii sociale și socio-medicale;
* Promovarea luptei împotriva discriminării, combaterea prejudecăților, intoleranței și inegalității;
* Dezvoltarea unor standarde etice privind egalitatea de șanse;
* Inițierea de proiecte cu respectarea principiilor Uniunii Europene.
* Colaborarea și dezvoltarea de parteneriate cu organisme interne și internaționale care desfășoară activități în același scop.

Vrei să ştii cauzele pe care le susținem și proiectele pe care le implementăm?
Lasă-ne adresa ta de e-mail şi îţi vom transmite veşti în fiecare lună!

%d blogeri au apreciat: