Implică-te

Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit și împreună facem bine!

Dacă ai realizat venituri și/sau din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii), poți redirecționa completând datele asociației noastre privind destinația sumei de până la 3,5% din impozitul anual în secțiunea 6 din Declarația unică. Persoanele care au înregistrat venituri pe toată perioada anului 2020 și care doresc să redirecționeze impozitul pe venit datorat pentru toate cele douăsprezece luni, trebuie să completeze și să depună la administrațiile financiare de care aparțin Formularul 230.

Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale

Statul impozitează din orice venit 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit, iar banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele dumneavoastă. Și puteți decide să ne fiți alături. Procedura de redirecționare nu este complicată.

Se va întocmi un CONTRACT DE SPONSORIZARE care reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit, iar contractul completat va fi trimis la noi în două exemplare semnate și ștampilate. Contractul respectiv îl semnăm și ștampilăm și noi, apoi returnăm un exemplar firmei. Apăsând butonul Descarcă, de mai joi, puteți să descarcați contractul de sponsorizsare.

Regăsiți detalii despre modalitatea de calcul în GHIDUL FISCAL DE REDIRECȚIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT pe care îl puteți descărca de mai jos.

Nu ai profit? Tot ne poți ajuta.

Dacă firma nu a avut profit, aceasta are posibilitatea să facă sponsorizări sau donații susținând fie întreaga activitate a asociației noastre, fie o cauză anume.

Donează direct în contul asociației

Prin donația ta te implici direct în efortul nostru de a reda speranța celor care au pierdut-o și de schimba destine. Împreună scriem povești cu final fericit, iar prin gestul tău arăți empatie și compasiune față de persoanele care se află în impas.

Dacă doriți să susțineți financiar o cauză prezentată de noi, o puteți face printr-o donație în conturile asociației Re-START:

Cont: RO21BTRLRONCRT0595465401

Nume Beneficiar: ASOCIAȚIA COMUNITARĂ PENTRU EGALITATE DE ȘANSE FORMARE ȘI ORIENTARE PROFESIONALĂ „RE-START”

Donații materiale

Dacă doriți să trimiteți alimente, haine, încălțăminte, produse de igienă, electorcasnice, rechizite, jucării, mobilă sau orice alte donații materiale considerați că sunt necesare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail asociatiarestart@gmail.com

Voluntariat din pasiune

Când tu te schimbi, lumea din jurul tău se schimbă! Vino alături de noi în echipa binelui și hai să schimbăm destine împreună! Dacă vrei în echipa noastră, te rugăm să ne trimiti o scrisoare de intenție la adresa de e-mail asociațiarestart@gmail.com

%d blogeri au apreciat: